Composición y análisis de alimentos de Pearson (Registro nro. 28694)

Detalles MARC
000 -LEADER
fixed length control field 00700nam a22002655a 4500
003 - IDENTIFICADOR DE NUMERO DE CONTROL
control field CL-ChBUA
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCION
control field 20120815095529.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 110830s2008 mx ||||| |||| 000 ||spa
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9789682612640
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency CL-ChBUA
Transcribing agency CL-ChBUA
082 00 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
-- 28694
-- 28694
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Kirk, Ronald S.
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Composición y análisis de alimentos de Pearson
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement 2ª ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc México, D.F.
Name of publisher, distributor, etc Patria
Date of publication, distribution, etc 2008
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 777 p.
Dimensions 25 cm.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc índice, apéndice
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element ALIMENTO - ANALISIS
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element COMPOSICION DE LOS ALIMENTOS
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element INDUSTRIAS ALIMENTICIAS
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Sawyer, Ronald
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Egan, Harold
942 ## - AGREGADOS elementos de entrada (Koha)
Tipo de ítem Koha Libro
Existencias
Retirado del estado Estado perdido Estado dañado No para préstamo Ubicación permanente Ubicación actual Localización en estantes Fecha de adquisición Número de inventario Total Checkouts Codigo de Ubicacion (Full Call Number) Codigo de Barra Fecha última vista Tipo de ítem Koha
        Biblioteca UNACH Biblioteca UNACH Ciencias Aplicadas 30/08/2011 47.763   664 / K 59 68480 13/06/2013 Libro

Con tecnología Koha