Tecnología de la fabricación de conservas (Registro nro. 10878)

Detalles MARC
000 -LEADER
fixed length control field 00636nam a22002295a 4500
001 - NUMERO DE CONTROL
control field 10878
003 - IDENTIFICADOR DE NUMERO DE CONTROL
control field CL-ChBUA
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCION
control field 20120815103306.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 070301s2000 sp 000 0dspa
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency CL-ChBUA
Transcribing agency CL-ChBUA
082 00 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.02
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
-- 10878
-- 10878
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Sielaff, Heinz, coord.
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Tecnología de la fabricación de conservas
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Name of publisher, distributor, etc Acribia.
Place of publication, distribution, etc
Date of publication, distribution, etc 2000.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent xiv, 287 p.: il.
Other physical details xiv, 287 p.: il.
Dimensions 23 cm.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Bibl. pp. 278-279; índice.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element ALIMENTOS - TECNOLOGIA.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element CONSERVAS - TECNOLOGIA.
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Esaín Escobar, Jaime.
942 ## - AGREGADOS elementos de entrada (Koha)
Tipo de ítem Koha Libro
Existencias
Retirado del estado Estado perdido Estado dañado No para préstamo Ubicación permanente Ubicación actual Localización en estantes Fecha de adquisición Número de inventario Total Checkouts Codigo de Ubicacion (Full Call Number) Codigo de Barra Fecha última vista Tipo de ítem Koha
        Biblioteca UNACH Biblioteca UNACH Ciencias Aplicadas 05/03/2007 32.778.   664.02 / T 255. 16792 09/12/2013 Libro

Con tecnología Koha