000 00927nam a22003015a 4500
001 6017
003 CL-ChBUA
005 20210610102645.0
007 ta
008 070301t1985 xxu 000 0 eng
020 _a0-397-54490-1
040 _aCL-ChBUA
_cCL-ChBUA
_erda
082 0 0 _a641.1
_222
100 1 _aPennington, Jean A.T.
_eautor
245 1 0 _aBowes and Church's Food Values of Portions Commonly Used
_cJean A. T. Pennington, Helen Nichols Church (autores)
250 _a14ª edición
260 _bJ. B. Lippincott Company
_c1985
_aPhiladelphia, Pennsylvania
300 _aXXVI, 257 páginas
_c28 cm
_btablas
336 _2rdacontent
_atext
_btxt
337 _2rdamedia
_aunmediated
_bn
338 _2rdacarrier
_avolume
_bnc
504 _aíndice, índice alfabético
650 4 _aNUTRICIÓN
650 4 _aDIETA
_xNUTRICIÓN
700 1 _aNichols Church, Helen
_ecoautor
942 _cLIB
_2ddc
945 _0nac
999 _c6017
_d6017