000 01236nam a22003495a 4500
003 CL-ChBUA
005 20210601151543.0
007 ta
008 150302t1993 th ||||| |||| 000 ||eng
020 _a974-587-516-3
040 _aCL-ChBUA
_cCL-ChBUA
_erda
082 0 0 _a363.80593
_222
100 1 _aSmitasiri, Suttilak
_eautor
245 0 0 _aSocial Marketing Vitamin A-Rich Foods in Thailand
_cSuttilak Smitasiri, George A. Attig, Aree Valyasevi, Sakorn Dhanamitta, Kraisid Tontisirin (autores)
250 _asegunda edición
260 _aNakhon Pathom
_bThe Institute of Nutrition, Mahidol University (INMU)
_c1993
300 _aV, 66 páginas
_bfotos a color
_c29 cm
336 _2rdacontent
_atext
_btxt
337 _2rdamedia
_aunmediated
_bn
338 _2rdacarrier
_avolume
_bnc
504 _aíndice, referencias
650 4 _aDEFICIENCIA VITAMINA A
_xPREVENCIÓN
_zTAILANDIA
650 4 _aNUTRICIÓN
_zTAILANDIA
650 4 _aHABITOS ALIMENTARIOS
_zTAILANDIA
650 4 _aMARKETING SOCIAL
_zTAILANDIA
700 1 _aAttig, George A.
_ecoautor
700 1 _aValyasevi, Aree
_ecoautor
700 1 _aDhanamitta, Sakorn
_ecoautor
700 1 _aTontisirin, Kraisid
_ecoautor
942 _2ddc
_cLIB
945 _0nac
999 _c2181886
_d2181886