Introducción a la toxicología de los alimentos (Registro nro. 5370)

Detalles MARC
000 -LEADER
fixed length control field 00571nam a22002295a 4500
001 - NUMERO DE CONTROL
control field 5370
003 - IDENTIFICADOR DE NUMERO DE CONTROL
control field CL-ChBUA
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCION
control field 20120815102918.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 070301s1996 sp 000 0 spa
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 8420008222
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency CL-ChBUA
Transcribing agency CL-ChBUA
082 00 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 615.954
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
-- 5370
-- 5370
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Shibamoto, Takayuki.
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Introducción a la toxicología de los alimentos
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Name of publisher, distributor, etc Acribia.
Place of publication, distribution, etc
Date of publication, distribution, etc 1996.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent xi, 203 p.
Dimensions 24 cm.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Indice.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element ALIMENTOS - TOXICOLOGIA.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element TOXICOLOGIA.
942 ## - AGREGADOS elementos de entrada (Koha)
Tipo de ítem Koha Libro
Existencias
Retirado del estado Estado perdido Estado dañado No para préstamo Ubicación permanente Ubicación actual Localización en estantes Fecha de adquisición Número de inventario Total Checkouts Codigo de Ubicacion (Full Call Number) Codigo de Barra Fecha última vista Tipo de ítem Koha
        Biblioteca UNACH Biblioteca UNACH Ciencias Aplicadas 05/03/2007 31.008.   615.954 / Sh 555. 8975 04/07/2022 Libro

Con tecnología Koha