Introductory mycology (Registro nro. 2192526)

Detalles MARC
000 -LEADER
fixed length control field 00658nam a22002295a 4500
003 - IDENTIFICADOR DE NUMERO DE CONTROL
control field CL-ChBUA
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCION
control field 20151102170950.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 151102s1996 xxu||||| |||| 000 ||eng
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9780471522294
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency CL-ChBUA
Transcribing agency CL-ChBUA
082 00 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 579.5
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Alexopoulos, C.J.
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Introductory mycology
Statement of responsibility, etc C.J. Alexopoulos, C.W. Mims, M. Blackwell
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement 4ª edición
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Estados Unidos
Name of publisher, distributor, etc John Wiley & Sons
Date of publication, distribution, etc 1996
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 869 páginas
Other physical details ilustraciones
Dimensions 24 centímetros
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc índice, glosario
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element MICOLOGIA
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Mims, C.W.
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Blackwell, M.
942 ## - AGREGADOS elementos de entrada (Koha)
Fuente de clasificación o esquema de estanterías Dewey Decimal Classification
Tipo de ítem Koha Libro
Existencias
Retirado del estado Estado perdido Estado dañado No para préstamo Ubicación permanente Ubicación actual Localización en estantes Fecha de adquisición Número de inventario Total Checkouts Codigo de Ubicacion (Full Call Number) Codigo de Barra Fecha última vista Numero de Copia Tipo de ítem Koha
        Biblioteca UNACH Biblioteca UNACH Ciencias Puras 02/11/2015 56.661   579.5 / Al 384 86954 02/11/2015 1 Libro

Con tecnología Koha