Reason to write : (Registro nro. 15301)

Detalles MARC
000 -LEADER
fixed length control field 00649nam a22002295a 4500
001 - NUMERO DE CONTROL
control field 15301
003 - IDENTIFICADOR DE NUMERO DE CONTROL
control field CL-ChBUA
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCION
control field 20120815103544.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 070301s2001 xxk 000 0 spa
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 01943667711
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency CL-ChBUA
Transcribing agency CL-ChBUA
082 00 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 418.007
090 ## - LOCALLY ASSIGNED LC-TYPE CALL NUMBER (OCLC); LOCAL CALL NUMBER (RLIN)
-- 15301
-- 15301
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Cohen, Robert F.
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Reason to write :
Remainder of title Strategies for sucess in academic writing: intermediate
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Name of publisher, distributor, etc Oxford University Press.
Place of publication, distribution, etc Oxford.
Date of publication, distribution, etc c2001.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent x, 178 p.: il.
Other physical details x, 178 p.: il.
Dimensions 25 cm.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Indice.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element INGLES - LENGUAJE - RETORICA.
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Miller, Judy L.
942 ## - AGREGADOS elementos de entrada (Koha)
Tipo de ítem Koha Libro
Existencias
Retirado del estado Estado perdido Estado dañado No para préstamo Ubicación permanente Ubicación actual Localización en estantes Fecha de adquisición Número de inventario Total Checkouts Codigo de Ubicacion (Full Call Number) Codigo de Barra Fecha última vista Date checked out Tipo de ítem Koha
        Biblioteca UNACH Biblioteca UNACH Lingüistica 05/03/2007 38.867. 1 418.007 / C 678. 22382 08/05/2013 07/05/2013 Libro

Con tecnología Koha